zaterdag 30 mei 2020
U bent hier: Activiteiten * Paassportkamp

Paassportkamp

Tijdens de Paasvakantie, van 6 tem 10 april 2020, organiseren we een sportkamp voor 4- tot 14-jarigen. Je hoeft geen lid te zijn om te kunnen deelnemen, ook zonder ervaring kan je makkelijk aansluiten.


De sportkampen gaan door in GIBO Heide, Bredabaan 1093 te Brasschaat (Maria-ter-Heide).

De sportkampen starten om 10u en eindigen om 15u30.  Trainingen gaan door van 10 tot 12 en van 13u30 tot 15u30, tijdens de middagpauze spelen we bij goed weer buiten. (basketbal, voetbal, springtouw, … mag je gerust meenemen).

De sportkampen zijn bedoeld voor 4- tot 14-jarigen.  Tijdens de trainingen worden de kinderen ingedeeld volgens leeftijd en gordel, afhankelijk van de oefeningen.  Een sportkamp verloopt niet volgens de ‘gewone’ trainingen in de club, er wordt meer aandacht besteed aan valoefeningen, kata’s, jo-technieken, stampen, standen, schouderrollen, …  Er wordt ook gewerkt rond assertiviteit en zelfverdediging.  Hoelang je al op de tatami staat, heeft geen belang.  Er wordt rekening gehouden met wat je al kan, en als je nog geen ervaring hebt met jiu-jitsu, wordt alles vanaf het begin aangeleerd.

Wat je moet meebrengen: lunchpakket, koek of fruit en zeker 2 drankjes.  Uiteraard je kimono, jo, stokjes, gesloten sportschoenen voor jo-training.

Inschrijvingsformulier


RadDatePicker
Open the calendar popup.